Attention Cards ondersteunt uw bedrijf, stichting of vereniging met een wervings- en communicatieconcept waarin kaartspellen centraal staan. Met gewone speelkaarten, kwartetkaarten, informatiekaarten of quizkaarten maken wij fondsenwerving leuk en uw communicatie een succes.

Doelgroepen
  • Verenigingen, (sport)clubs, (business)clubs en goede doelen.
  • Bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een handzaam en opvallend promotiemiddel voor beurzen en congressen of voor interne p.r.
  • Organisatoren van grote evenementen.
  • Organisaties, belangengroepen en overheden die campagnes voeren om burgers of speciale doelgroepen te bereiken.
big-city-front
big-city-back

Big City Cardgame Amsterdam.

gezond-front
gezond-back

Kwartetspel “Dik zijn is niet fijn”.


Fund Raising Cards Het concept “Fund Raising Cards” is bedoeld om geld in te zamelen voor goede doelen, stichtingen en verenigingen.
U gebruikt de opbrengst van het loterijkaartspel direct voor het goede doel of voor het algemeen belang van de vereniging of stichting.

rotary-front-v5
rotary-back-v3

Fund Raising voor het Familieverblijf Zoetermeer.

voedselbank-front-v2
voedselbank-back-v2

Ter ere van 10 jaar Voedselbank – iedereen aan tafel!

Wanneer is Fund Raising Cards voor u een geschikt concept?

Check! U heeft onvoldoende financiële middelen voor een grote, liefst goed zichtbare, investering. U heeft bijvoorbeeld geld nodig om een verbouwing te realiseren. Een oplage van 2.000 spellen genereert ongeveer € 15.000 aan opbrengsten.
Check! U beschikt over sponsors die een alternatieve manier van reclame maken waarderen.
Check! U heeft minimaal 1.000 leden, die ieder 2 spellen aan papa, mama, opa en oma kunnen verkopen.
Check! U kent iemand binnen de vereniging die bereid is en in staat is om het traject te coördineren.
Onze werkwijze
  • Samen met u stellen we vast wat u met het verspreiden van de kaartspellen wilt bereiken. Denk hierbij aan: fondsenwerving voor een club, stichting of (sport)vereniging, promotie van uw bedrijf of het brengen van een boodschap. Voor ieder doel heeft Attention Cards een geschikt concept.
  • Vervolgens bekijken we hoe u uw boodschap en sponsors onder de aandacht kunt brengen met het gekozen concept.
  • Daarna stellen we een plan op voor de verspreiding van de spellen en een eventuele instructie voor diegenen die de spellen gaan verspreiden of promoten.
Andere concepten:
Promotion Cards Deze kaarten richten de aandacht op uw bedrijf, uw diensten en producten. Het gaat verder dan een relatiegeschenk met een logo: u heeft veel ruimte om uw boodschap, uw producten of uw dienstenpakket onder de aandacht te brengen.

“To be proud of” Cards Deze kaarten laten zien dat wij trots zijn op ons bedrijf, onze club of onze gemeente. Creëer een blijvende herinnering aan een mijlpaal of een jubileum met een kaartspel. Geef alle betrokkenen een eigen plekje in het kaartspel en iedereen die heeft bijgedragen komt aan bod!

Messenger Cards Deze kaarten richten de aandacht op en versterken de (ideële) boodschap van een organisatie. Kies voor een uitgebreide toelichting op uw boodschap of werk samen met verschillende organisaties en geef alle deelnemers een eigen kaart uit het spel.